Webmagi

Kontakt

Publiseringssystem

Gratis Applets

Javaspill til mobil


Notice in English

Publiseringssystem versjon 2

Grønn linje

Webmagi IT-Tjenester har i januar 2002 lansert versjon 2 av sitt publiseringssystem. Hemsedal Maskinlag er pilotkunde for dette systemet.

Webmagi IT-Tjenester har tidligere levert publiseringssystemet som er brukt på Aksjeforum.com, men publiseringssystemet som nå er lansert er implementert fra grunnen av. Erfaringene fra tiden når Aksjeforum var i full drift, til tider med over 40000 sidevisninger daglig (med klar overvekt innenfor et kort tidsrom, børsens åpningstid), har selvsagt likevel vært nyttige.

Systemet skiller maler og design fra innhold og gjør det dermed enkelt å endre utseendet for et helt nettsted med enkle håndgrep.

Den viktigste nyheten i versjon 2 av publiseringssystemet er at det støtter redigering av nettsidene med såkalt WYSIWYG("what you see is what you get")-redigering. Hele systemet er nettleserbasert og ingen lokal installasjon hos innholdsprodusent er nødvendig.

Du kan klikke på bildet for å se det i full størrelse.

Serversidedelen av løsningen er basert på PHP og er databasedrevet (f.eks. er MySQL en vanlig database som støttes, det samme gjelder PostgreSQL). For WYSIWYG-redigering kreves Internet Explorer, siden dette gjøres via en ActiveX-kontroll.

Alt innhold er søkbart og systemet støtter versjonskontroll og tilbakerulling til tidligere versjoner.

Løsningen støtter enkel form for krysspublisering ved en WAP-komponent som henter innholdet i samme databasen, men dersom behovene er større enn dette (for produksjon for trykk fra samme datakilde f.eks.) bør Insperas produkter være aktuelle.

Ta kontakt for mer informasjon eller et tilbud på publiseringssystem til din bedrift eller organisasjon.